Skip to main content

werkwijze

Scramini bestaat uit een jong, klein team van vakmensen. Alle ontwerpen maken wij van a tot z in onze eigen werkplaats. Door de korte lijnen is iedereen nauw betrokken bij de ontwerpen. Dit draagt bij aan een constante kwaliteit en een optimaal resultaat.

STAP 1: KENNISMAKEN

Alles begint met het ontwerp! Maak een afspraak en kom met het ontwerp van jouw interieurarchitect naar onze showroom. Nog geen ontwerp? Ontwerpstudio DIP deelt onze showroom en gaat graag op basis van jouw wensen aan de slag. Neem foto’s, plattegronden, jouw wensen en ideeën mee. Samen brainstormen we over jouw ideale maatwerkmeubel.

STAP 2: KIES UIT ONZE MATERIALENBIBLIOTHEEK

Mat of glans, hout of beton, natuursteen of rvs. Bekijk, voel en ervaar de verschillende hoogwaardige materialen waar wij mee werken en de kwaliteit van ons afwerkingsniveau. Krijg persoonlijk advies en kies de materiaalsoort van jouw smaak.

STAP 3: PRIJSOPGAVE

Aan de hand van jouw ontwerp en materiaalkeuze maken wij een vrijblijvende offerte.

STAP 4: TECHNISCHE TEKENING

Na akkoord op de offerte, komen we bij je langs om in te meten en bespreken we het ontwerp tot in de kleinste details. Technische uitvoerbaarheid, eventuele apparatuur, planning, etc. Op basis hiervan ontvang je een technische tekening. Onze gemiddelde levertijd bedraagt 2 à 3 maanden na akkoord op de technische tekening.

STAP 5: AAN DE SLAG

Na akkoord op de technische tekening gaan wij de gekozen materialen (en eventuele apparatuur) bestellen. Zodra de materialen binnen zijn, gaan we aan de slag in onze werkplaats. Alles wordt met de hand gemaakt door ons kleine team van vakmensen. Wij houden je persoonlijk op de hoogte van onze vorderingen. Na een grondige controle van alle meubeldelen, zijn ze klaar om onze werkplaats te verlaten.

STAP 6: JOUW MAATWERK MEUBEL BIJ JE THUIS

Scramini komt persoonlijk bij je langs voor de montage, want alleen dan weten we zeker dat jouw ontwerp tot in detail klopt. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook! Eén ding is zeker, onze duurzame hoogwaardige materialen en kwaliteitsafwerking staan garant voor jarenlang plezier!