Skip to main content
interieurbouw

passie voor origineel ontwerp en mooie details

Mooie en bijzondere meubels, perfect afgewerkt tot in de kleinste details, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Hoe creatiever, hoe leuker. Oprichter Sjoerd Cramers en zijn team gaan graag de uitdaging aan om jouw droomontwerp te realiseren.

100% vakwerk

Scramini is een jong bedrijf dat kan putten uit techniek, kennis en ervaring van een ervaringsdeskundige met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van maatwerk keukens. Hierdoor ontstaat de ideale combinatie van moderne technieken met ouderwets vakmanschap. Met alle machines in eigen huis, maken wij alles helemaal zelf met de hand. Altijd met oog voor detail, uniek en van hoge kwaliteit. Scramini ontwikkelt en plaatst jouw maatwerkmeubel of keuken dan ook helemaal zelf, van a tot z.

duurzaam

Scramini werkt met speciale CNC machines die het mogelijk maken zeer efficiënt te werken. Daarnaast hergebruiken wij materialen zoveel mogelijk. Afval bestaat hierdoor eigenlijk niet. Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen die zoveel mogelijk uit de directe omgeving komen. Al ons plaatmateriaal is FSC-gecertificeerd. Met een Scramini meubel kies je dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

video